дорогі друзі, хочу запропонувати вам здійснити справу про яку ви вже пізніше не пожалкуєте.

А саме прийняти участь у доброчинних вело-змаганнях, які будуть проведенні 24 серпня 2009р. поблизу с. Гущенці у Чорноліській Дачі.
Тепер детальніше що по чому. Організовуватиму змагання я і група волонтерів. Час старту приблизно 10-а година ранку, тривалість гонки 6 год. Траса буде жорстка, гірше ніж у Боярці: різкі спуски, круті підйоми, не хожені козячі тропи. На трасі і у лагері також потрібно буде бути обачним тому що у лісі водяться дикі тварини: кабани, лосі, зубри і т.д.(крім вовків та медведів).
спонсорів не буде всі здані кошти потраплять до банки.
Банка- тара у яку учасники та можливо добровольці будуть скидати кошти. З учасників змагань збір коштів проводитиметься обовязковим у сумі 20 грн.
Всі кошти підуть на допомогу у лікувані Толі Савчука, пятнадцятирічного хлопчини, гордості Вінницької обл., переможця телегри "Самий умний", та найрозумнішого хлопця на Україні, Який проходить лікування від раку

Всі гонщики будуть на самозабезпеченні, крім води, я її спробую організувати.
Гонка буде проведена за будь яких метеоумов та при регістрації бодай одного гонщика.
Для участі обовязково мати: 20грн., шлем, людям не досягшим 18 років дозвіл від батьків.
Бажано завчасно зареєструватись через форум.
Нагадую цими змаганнями ми спільними зусилями нанесем сильний удар хворобі яка косить всіх без перестану...
Я реєструюсь першим мій номер 00.
Отже, гонка буде.
З.І. "Придумай як можна змінити світ, і перетвори свої ідеї у дійсність"
цитата із к/ф "Плата в перед"