незнаю-незнаю, кто там ехал 35км/ч, лично я видел 20-25 максимум, но розрыв получился колосальный. 20-25км/ч на протяжении 5 километров - это нормальная велосипедная скорость, ехать 15км/ч!!!?
, граждане, а вы подумали о автомобилистах которые будут стоять в пробках, может кто-то куда-то спешит.
А ти подумав про дітей, які їхали в колоні? Я розумію що для тебе і для мене й 40 по асфальту врізати не велика проблема, але мій малий наприклад в районі книжки вже нормально замахався, хоча для нього 10 км це звичайний виїзд покататись. АЛЕ Ж НЕ ТАКИМ ТЕМПОМ!!!

На 20-ти дюймових колесах, самі подумайте.
А 20-25 ти бачив тому що ми їхали в хвості, а реально голова колони мчала дайбоже. Навіть на велодні було зашвидко, хоча там і дистанція була меньша і швидкість меньша і колона на колону схожа.
Нас в хвості вже реально не хотіли пропускати на перехрестях автомобілісти, біля універмага здається навіть хтось ледве під тролейбус не в'їхав, на зворотньому шляху.
З.І. Нє, я не кажу що не сподобалось, всі довольні, всі сміються

але з темпом треба щось робити на таких заходах. Краще окремо раз в рік організувати гонку кроскантрійну, чи там яку... а на пробігах їхати чинно і "стєпєно"