Від себе хочу зробити антирекламу магазину "Старт", що на Коцюбинського. Приніс я туди постер, що вони у себе повісили, тьотя погодилась.. через кілька днів заходжу туди - а там постером навіть і не пахне. Я туди ані ногою...
Дай спитаю: на постері був логотип магазину "Велохауз"? А логотип магазину "Старт"? То чого твій постер там мав висіти? Ти б повішав у своєму магазині рекламу іншого магазину якщо в них хоч мінімально тематика перетинається.
Так як в цьому році "Велохауз" прямого відношення до події "Велодень" не має (якщо я правильно зрозумів ВВМа, тобто не організовує, не являється спонсором і т.д.) то й не треба було туди його ліпити.
Я особисто взагалі проти щоб біля таких подій як "Велодень" були назви якихось конкретних магазинів. І не магазини цим мають займатись, а якась громадська організація. Магазини можуть бути залучені як спонсори, наприклад, або там як технічна підтримка... на що й може бути вказано на постері чи ще десь мілким шрифтом. Інакше це перетворюється на чорті що... Наші-Ваші... Ми-Ви...
Але чомусь немає кому... ВВМ же пропонував комусь зайнятись, що немає молодих і активних? Це ж плюспіцот до ЧСВ!