Автор Тема: 7 квітня - Агітаціний велосипедний захід(День здоров'я)  (Прочитано 780 раз)

Онлайн Сварус

• Мудрый байкер
    • Просмотр профиля
    • ЖЖ мого велосипеда
  • Велосипед: Іменний
А от і не так - є катафоти на педалях. Від'їздив регулярно дві осені, зиму і весну. Нічого не відвалилось. Мабуть це залежить від способу кріплення катафоту до педалей. Фотодокази на швидку руку:

03 січня 2010р.

24 жовтня 2010р. Дубовий гай (хоча вже на іншому велосипеді діло було..)

І нічого, педалі живі і служать новому хазяїну ось так:

Ну а на зиму-весну 2011р. ставив теж топталки замість контактів, але вони відразу були без катафотів. Чому? Знає тільки Бєлко :)

Мушу зауважити що в берцах дуже зручно, так як штани заправляються у взуття, і не потрібно ніяких стрічок аби утримувати попадання одягу між ланцюгом і зірочками. Та й естетичніше виглядає.
http://velosvarus.livejournal.com/
Що не робить мене сильнішим - те вбиває.

Онлайн Сварус

• Мудрый байкер
    • Просмотр профиля
    • ЖЖ мого велосипеда
  • Велосипед: Іменний
Еее, стоп, це ж "нові педалі", тьфу! Тоді точно, може бути що катафоти відвалились...згадав що одну педаль я взагалі вбив. Від неї залишився лиш каркас. Але інша педаль з катафотами, хоч і добряче покоцана. Щойно сфоткав:

Якщо згадати цю тему, то можна підрахувати що загалом було прокручено ~700км за холодну пору 2010р. + ще осінь і перший зимовий місяць 2009р. До 1000км в берцах думаю набереться, але не більше.
« Последнее редактирование: 9 Апреля 2011, 00:58:38 от Сварус »
http://velosvarus.livejournal.com/
Що не робить мене сильнішим - те вбиває.

Оффлайн lesha

• Опытный байкер
    • Просмотр профиля
  • Велосипед: Magellan Hydra Sleipnir '08
За прошлую зиму пропало три из четырёх,поставил три новых ))) тёплый сезон точно отходили ))) сейчас после зимы тоже один остался ))) посмотрел внимательнее,остался тот один. Вроде хоть дизайн немного отличался,крепления одинаковые,размер, наверное в качестве пластмассы дело (наверное растворились от дорожной зимней посыпочной шняги)  :o  Про зимний пробег могу только сказать что по любому меньше,чем у тебя (точнее сказать трудно,велокомпа нету),были большие перерывы(опять же осенью,весной в другой обуви без каблуков).Оторву последний,и не буду больше париться этим вопросом. P.S. На твоём фото рамка педали и способ крепления катафотов аналогичны моим.
« Последнее редактирование: 9 Апреля 2011, 15:10:22 от lesha »
nil permanet sub luna

Оффлайн Бєлко

• Мудрый байкер
    • ICQ клиент - 12111
    • Просмотр профиля
    • PostDove/AutoBright
  • Велосипед: Орлёнок - зелёненький ГОСТ 6693–74
тема день здоровья а разговоры про педальки)))))
Сварус ты к берцам шипи приделал?))) для контактов)))
п.с. кстати там катафот то и не было....=(
Надпись “Выполнено 99%” радует только первые три часа

Если ты в говне поуши, это не значит что ты классно ездишь.Это означает только то, что ты в говне по уши

http://www.unsocial.ru/

Оффлайн lesha

• Опытный байкер
    • Просмотр профиля
  • Велосипед: Magellan Hydra Sleipnir '08
тема день здоровья а разговоры про педальки)))))
Сварус ты к берцам шипи приделал?))) для контактов)))
п.с. кстати там катафот то и не было....=(
Замечание правильное,только  сам тут же и продолжаешь развивать тему про педальки ))) если глубже,то педальки это велосипед,велосипед это здоровье  :o
nil permanet sub luna